Advies - Saterslo Bouw bv
  • Facebook
  • LinkedIn

Saterslo Bouw bv - Drosteweg 28 - 7597 MG Saasveld

Advies

Wanneer u met de gedachte loopt voor een nieuwbouw of verbouwing en u minder bekend bent met allerlei bouwkundige zaken, dan bent u bij Saterslo Bouw bv aan het juiste adres. Saterslo Bouw bv beschikt over de kennis en middelen om u op het gebied van allerlei bouwkundige zaken bij te staan. Hierbij valt te denken aan advies en informatie over aspecten als constructie, materialen, esthetica, bouwfysica.

Wij denken zoveel mogelijk met u mee op welke wijze uw ideeën en wensen optimaal in het bouwwerk zijn in te passen. Als aannemer hebben wij het voordeel dat wij erg praktisch zijn ingesteld en derhalve kiezen voor de kwalitatief beste oplossing. Een bouwwerk moet immers niet alleen op esthetisch vlak, maar in alle opzichten goed tot zijn recht komen. De materiaalkeuze voor een wand, de draairichting van ramen en deuren of de kleur van de raamdorpelstenen onder een kozijn, elk detail speelt een rol.

Indien gewenst kunnen wij, met name bij verbouwingen en kleinbouwprojecten, de gehele aanvraag tot bouwvergunning inclusief de bouwtekeningen voor u verzorgen. Dit bespaart u veel arbeid, tijd en vaak ook onduidelijkheid.

advies
advies

offerte aanvragen

Vraag kostenloos en vrijblijvend een offerte aan bij Saterslo Bouw

vraag offerte aan

onze projecten

Graag laten we u een kijkje nemen bij onze gerealiseerde projecten

bekijk onze projecten

neem contact op

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

neem contact op